alt text

"Jag har daglig kontakt med våra kunder inom Sveriges näringsliv."

Att jobba som logistikpartner

Lina jobbar som logistikpartner, även kallat kundkoordinator. Tillsammans med sina kolleger har hon den dagliga kontakten med våra kunder som täcker hela Sveriges näringsliv. Vi är uppdelade i branschteam med olika kompetensområden. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Lina börjar alltid dagen med att kolla av hur kundernas trafik har fungerat under föregående kväll och natt. Jag stämmer sedan av med kollegor på andra orter vad vi har vagnar att köra och att allt är på plats för dagens leveranser. Det är viktigt för oss att kundens gods kommer fram som det ska. Därför agerar vi snabbt om något oförutsett händer.

På fritiden spelar Lina roller derby. Det är en intensiv sport med mycket taktik involverat. Det krävs ett nära samarbete i laget för att nå framgångar. Och så tycker Lina att är det är på Green Cargo också. För att lösa de leveranser vi har krävs både ett bra samarbete bland oss medarbetare och mellan oss och våra kunder.

Bekanta dig mer

I filmen får du höra Lina berätta vad hon gör i sitt arbete på Kundservice och varför hon trivs på Green Cargo. Önskar du se filmen textad klickar du på bokstaven T nere till höger bredvid volymknappen.

Träffa fler medarbetare