Publiceringsdatum:

Aktuell störning i trafiken mellan Ånge och Sundsvall

På grund av ett elfel mellan Ånge och Sundsvall har vi ett pågående trafikstopp sedan kl. 22:00 igår. Stoppet orsakas av ett träd som föll på kontaktledningen den 7/7, vilket resulterade i att hjälpkraften inte fungerar när batterierna tar slut. Detta kräver omedelbara reparationer för att återställa sträckans funktion.

En första prognos för när arbetet kan vara klart är satt till måndag den 15 juni, med en osäker prognos framflyttad till kl. 16:00 den 15/7. Vi ber er dock att vara medvetna om att situationen kan förändras och vi kommer att hålla er uppdaterade med den senaste informationen.

Påverkade tåg och trafik

  • Trafikstoppet påverkar all trafik mellan Ånge och Sundsvall, vilket kan leda till följdeffekter och påverkan på vår trafik generellt runt om i nätverket.

Åtgärder och uppföljning

Green Cargo justerar sin trafik utifrån den nuvarande situationen och samarbetar med Trafikverket samt övriga intressenter för att noggrant följa utvecklingen. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera och begränsa konsekvenserna av denna störning.

Vi förstår att denna situation orsakar olägenheter för er och era transporter. Våra team arbetar intensivt för att åtgärda problemen och minimera påverkan så snabbt som möjligt. Vi rekommenderar att ni regelbundet besöker vår hemsida för uppdateringar och den senaste informationen.

För specifik information om era transporter, vänligen kontakta er ordinarie kundservice.

Senast ändrad: