TT-Line etablerar nya förbindelser med oss

TT-lines fartyg i inloppet till Trelleborgs hamn

Sedan 1962 har familjeägda TT-Line anslutit den tyska hamnen Travemünde med den svenska hamnen i Trelleborg och har kontinuerligt utökat sina rutter och överfarter. TT-Line är ett färjeföretag i södra Östersjön som förbinder Trelleborg med alla europeiska korridorer.

Tillsammans har vi satsat på utveckling och nya möjligheter att växa inom den intermodala affären. Det bästa med vårt samarbete är att vi gör saker. Med mycket kort varsel startade vi linjen till Årsta. Det var en idé och den var utmanande, men vi satte i gång och etablerade. Vi är perfekta partners för att vidareutveckla nya hållbara lösningar för oss och våra kunder, säger Christian Carl, Head of Intermodal Unit & Key Account Manager på TT-Line.

Flexibilitet är mycket viktigt för TT-Line där tågets ankomst och avgångar ska matcha perfekt med fartygens avgångar och ankomster, och de har mycket kort ledtid i hamnarna – och det för att garantera den bästa servicen för kunderna.

TT-Line ser Green Cargo som den givna partnern i Sverige för att etablera nätverk genom hållbara järnvägstransporter. TT-Line har flera förbindelser till alla korridorer i Europa och i Sverige ser de potential att etablera nya förbindelser och växa tillsammans med Green Cargo.

Tåget är inte bara det mest klimatsmarta alternativet utan även den mest yt- och energieffektiva logistiklösningen.