Vagnslast

Med vagnslast erbjuder vi fasta leveranstider i befintliga tågavgångar, hög precision, stor transportkapacitet, tillgänglighet och pålitlighet. Vagnslast passar verksamheter som behöver regelbundna såväl som enstaka godstransporter.

Tillvalstjänster för vagnslast

Vi transporterar en eller flera tågvagnar med fasta leveranstider i redan befintliga tågavgångar för alla typer av gods. Möjlighet för dörr till dörr-lösning, oavsett om du vill fylla en eller flera tågvagnar.

Avfallstransporter

Vi ser avfallstransporter på järnväg som en fantastisk kombination av att hantera avfallsprodukter med det mest klimatsmarta transportslaget. Avfallstransporter gäller såväl inrikes som utrikes. Vi hjälper er att ta fram en transportlösning som möter alla krav på säkerhet, miljö och som sker enligt gällande regelverk.

För frågor gällande priser och transporter, kontakta:

Green Cargo försäljning

avtalsadm@greencargo.com

Terminal lastning av vagnar

Tillsammans med våra kunder skapar vi klimatsmarta och kostnadseffektiva transporter. Ta del av några av våra kunders utmaningar, lösningar och resultat.

Tåg

Med våra digitala lösningar bokar ni snabbt och enkelt era transporter, följer dem smidigt och får aktuell information hela vägen fram.

Tåg

Vi hanterar stora mängder gods med hög frekvens både inrikes och utrikes.

test

Vårt nätverk

Vi trafikerar närmare 300 platser i Skandinavien och tusentals platser i Europa. Sök era önskade orter på kartan.