Green Cargo Connect

Green Cargo Connect är vår digitala bokningstjänst för enklare och snabbare kundkommunikation. Med hjälp av tjänsterna kan ni som företagskund enkelt boka transporter, fylla i fraktsedlar och följa era transporter.

Green Cargo Connect

Logga in i Green Cargo Connect

Är ni kund och registrerad bokar ni snabbt och enkelt, och ni kan följa er transport.

Bekanta dig mer

Vår chef för Kundservice berättar fördelarna för er som kunder att ansluta er till Green Cargo Connect. Önskar du se filmen textad klickar du på bokstaven T nere till höger bredvid volymknappen.

Hur ansluter ni ert företag till Green Cargo Connect?

I plattformen erbjuder vi våra kunder både API-tjänster för sömlös integration till era system samt möjligheten att ansluta er till webbgränssnittet, kundportalen. Ni väljer om ni vill ansluta er till den ena eller båda lösningarna. Vi kommer självklart att hjälpa er att ansluta och komma igång. Det ska vara enklare att vara kund hos Green Cargo.

Fördelar

  • Digital och snabb kommunikation
  • Effektivisera affärsprocesserna
  • Underlätta informationsdelning och transparens
  • Reducera den manuella hanteringen av dataöverföring mellan er och oss
  • Säkerställa hög kvalitet på data som hanteras
  • Underlätta bokning av era transporter
  • Direktrapportering vid ombokningar

Vi kan ansluta fler system som skapar nytta för er

Genom Green Cargo Connect erbjuder vi digitala lösningar där ni snabbt och enkelt kan göra bokningar, följa dem och få information kring varje transport. Vi startar med inrikes vagnslast och intermodalt. Vi kommer att utveckla fler digitala tjänster, som till exempel att visa ledig kapacitet och ledtider i vårt nätverk, bokning av internationella transporter och utökad transportspårning.

Vilket alternativ passar er bäst?

Kundportalen

Kundportalen har ett användarvänligt webbgränssnitt för bokning av transport, fraktsedlar, avbokning och transportspårning. Ni får ett login till kundportalen och gör bokningar baserat på ert avtal med oss. Bokningen kan ske både i mobil och dator. Vidareutveckling sker fortlöpande efter interna och externa behov och möjligheter. Därför uppskattar vi att få återkoppling av er vilka era behov är.

API-portalen

Med Application Programming Interface (API) kan ert system kommunicera direkt med vårt bokningssystem för en smidig informationsöverföring och ett skräddarsytt bokningsförfarande. Via API-portalen får ni tillgång till implementerade tjänster och funktioner.

Portalen erbjuder motsvarande funktioner som finns i vår befintliga kundportal, men med kontinuerlig utveckling möjliggör vi för ytterligare API:er och kundanpassningar för just era behov.

Mer information

Frågor och svar » Pdf, 187 kB.

Produktblad om Green Cargo Connect » Pdf, 1 MB.

Vi hjälper er med anslutningen!

Om ni känner er osäkra eller har frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss på Kundservice. Vi besvarar era frågor och hjälper er med anslutningen.

Välkommen ombord!