alt text

"Under min tid på Green Cargo har bolaget ständigt utvecklats."

Att jobba som
utbildnings­utvecklare

Möt vår kollega Jerker som arbetar som lärare och utbildningsutvecklare på vår Produktionsskola. Han startade sin karriär inom järnvägen på 1990-talet. Hör honom berätta om hans roller, karriärutveckling och varför han trivs på Green Cargo.

Här träffar du Jerker som startade sin karriär inom järnvägen på 1990-talet. Under dessa år har han haft en givande karriärutveckling med olika roller. Idag jobbar Jerker som lärare och utbildningsutvecklare på vår Produktionsskola och är arbetstagarrepresentant i bolagets styrelse.

Jerker började som bangårdsoperatör, och hamnade ganska snart uppe i Tornet som rangerledare och rangeroperatör. Sedan jobbade han som personalfördelare och hamnade på Operativ driftledning. Därefter fick han möjligheten att utveckla sig till lokförare som i sin tur förde honom till Produktionsskolan där han arbetar idag.

Bekanta dig mer

I filmen får du höra Jerker berätta om sin karriär på Green Cargo och vad han gör nu i sin roll vår Produktionsskola, och varför han trivs på Green Cargo. Önskar du se filmen textad klickar du på bokstaven T nere till höger bredvid volymknappen.

Träffa fler medarbetare