Karta över vårt nätverk

Vi har ett transportnätverk som erbjuder näringslivet hållbara, säkra och punktliga transporter i Skandinavien samt till och från övriga Europa. Vi trafikerar cirka 270 taxepunkter till drygt 200 orter i Skandinavien och flera destinationer i Europa. Sök era önskade orter på kartan.

På Trafikverket finner du info om terminaler och lastplater för järnväg.

Du kan klicka i och ur bockarna för att se våra olika transportval

Vagnslast

Intermodal transport

Direktlinjer utrikes

Ett effektivt nätverk

Det som gör det möjligt för oss att leverera med stor precision är vårt omfattande nätverk. Vi har resurser över hela Sverige, från norr till söder, från öst till väst. Vi binder samman närmare 300 platser i Sverige och tillgodoser transportbehov som varierar från några vagnar om dagen till hela tåg. Det möjliggör för många företag att välja järnvägen. Med partners länkar vi dessutom den svenska marknaden med tusentals orter på den europeiska kontinenten.

Tidtabeller och resurser

Vi erbjuder möjligheter för företag över hela landet att transportera sitt gods säkert, klimatvänligt och kostnadseffektivt i vårt nätverk. Vi har loken, vagnarna och personalen på plats och vi erbjuder tidtabeller som passar såväl planerade lösningar som transportköp på avrop, allt från enstaka vagnar till hela tåg.

test

Våra tjänster

Vilken tjänst passar ert behov? Vi hanterar stora mängder gods, med hög frekvens och med stor spridning.

Boka transport

Boka transport

Med våra digitala lösningar bokar ni snabbt och enkelt era transporter, följer dem smidigt och får aktuell information hela vägen fram.