Lok och lokförare

"Det finns goda utvecklingsmöjligheter på Green Cargo."

Att arbeta som lokförare

Som lokförare på Green Cargo har du kanske världens vackraste arbetsplats från lokförarhytten när du med stolthet transporterar råvaror från skogar och gruvor till processindustrins anläggningar och konsumentvaror till detaljhandeln.

Green Cargo erbjuder en arbetsplats med mycket god kamratskap och möjlighet till ett självständigt, ansvarsfullt, utmanande och omväxlande arbete. Dina främsta arbetsuppgifter är lokförartjänst på de olika linjer vi trafikerar, men även växlingsarbete förekommer. Du deltar aktivt i att förbättra och utveckla vår verksamhet där du är en del av ett omfattande samarbete mellan olika funktioner inom företaget.

Hos oss blir du betydelsefull och varje dag du går till jobbet gör du en insats – för svenskt näringsliv, för miljön och för framtidens gröna transporter. Växla spåret till framtiden – bli lokförare hos oss på Green Cargo!

Bekanta dig med några av våra fantastiska medarbetare

I filmerna får du höra våra medarbetare berätta vad de gör i sitt arbete och varför de trivs på Green Cargo. Önskar du se filmerna textade klickar du på bokstaven T nere till höger bredvid volymknappen.

Träffa fler medarbetare