alt text

"Det är stora val vi gör varje dag, men det är spännande att få vara med och påverka".

Våra gruppchefer och
-ledare coachar och främjar medarbetarnas utveckling

För att trivas som gruppchef och -ledare behöver du vara positiv och ha ett genuint intresse för både produktion och människor. I den här filmen får du träffa några av våra fantastiska gruppchefer och -ledare som berättar sitt perspektiv om sitt yrke hos oss på Green Cargo.

Vill du arbeta som gruppchef eller -ledare med ansvar för logistikproduktion och följa med på Green Cargos förändringsresa? Är du en framåtblickande ledare som vill vara en del av Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik? Då kan du vara vår nya kollega!

Det faktum att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget är en bidragande faktor till att de allra flesta medarbetare väljer att stanna för de trivs så bra. Många av oss kommer från andra tjänster inom Green Cargo och i framtiden finns det även andra uppgifter inom bolaget vi kan gå vidare till.

För våra ledare handlar det om att se till att medarbetare alltid får möjligheten att göra ett bra jobb. Så deras prestation betyder att medarbetarna på bangården kan prestera sitt bästa och det driver våra ledare att göra sitt yttersta.

Gruppledare Malin Hultberg

Bekanta dig med några av våra fantastiska medarbetare

I filmen får du höra våra medarbetare berätta vad de gör i sitt arbete och varför de trivs på Green Cargo. Önskar du se filmen textad klickar du på bokstaven T nere till höger bredvid volymknappen.

Träffa fler medarbetare