Publiceringsdatum:

Kommande strejk inom DB Cargo AG:s Nätverk

Vi vill informera er om den förväntade påverkan av den kommande strejken inom DB Cargo AG:s nätverk.

Vi vill informera er om den förväntade påverkan av den kommande strejken inom DB Cargo AG:s nätverk.

Det tyska lokförarförbundet (GDL) har återigen utlyst en strejk inom godstransportsektorn, planerad att pågå från klockan 06:00 idag den 7 december 2023 till klockan 22:00 den 8 december 2023. Med tanke på de pågående störningarna på grund av den nära förestående vintern i södra Tyskland förväntas strejken orsaka betydande begränsningar i DB Cargo AG:s nätverk, trots tidigare vidtagna åtgärder.

Green Cargo övervakar noggrant den pågående situationen och är i nära kontakt med DB Cargo AG, som kommer att hålla oss informerade om specifika effekter på järnvägstransporter. DB Cargo AG arbetar aktivt för att minimera eventuella konsekvenser av GDL-strejken och kommer att fortsätta att hålla Green Cargo uppdaterade.

Green Cargo åberopar Force Majeure för all trafik som påverkas av den kommande strejken och kommer att hålla er, våra kunder, uppdaterade vid eventuella förändringar som kan påverka era järnvägstransporter. För specifik information om era transporter, vänligen kontakta er ordinarie kundservice.

För ytterligare information om den pågående fackliga rörelsen, besök DB Press Blogg.

Vi tackar er för er förståelse och samarbete.

Med vänliga hälsningar, Green Cargo

Senast ändrad: