Publiceringsdatum:

Stora it-problem medför produktionsstörningar

Sedan måndagseftermiddagen och under hela natten mot tisdag har Green Cargo drabbats av stora it-nätverksproblem. Problemet har drabbat samtliga av vår it-leverantörs kunder, där inbegripet Green Cargo. Incidenten har hanterats med högsta prioritet av såväl vår leverantör som internt hos Green Cargo.

Green Cargo har haft extrapersonal på plats på vårt driftcenter i Hallsberg under gårdagskvällen samt under natten och trots nätverksproblemen har vi lyckats upprätthålla en stor del av produktionen. Detta till trots kommer vi dessvärre att ha produktionsstörningar under dagen som en följdverkning av att flertalet av våra produktionssystem har varit påverkade.

Vänligen vänd dig till din ordinarie kundservicekontakt för mer information om just din transport.

Senast ändrad: